Известие

Collapse
No announcement yet.

Комплект ходова част

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Добре тогава изброиха се какви ли не марки носачи които не стават!!!
    Кажете най-накрая поне една марка която да е добра!
    Марки много за цял носач си е като да играеш на тото но ако ще са тампони полиуретана е чук мисля направих вече 50к км и няма мърдане смених два шарнира но тампон не съм сменил.Просто най подходящтото за нашите пътища. Няма да коментирам по какви пътища карам но съм ходил къде ли не.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
      Скоро на едно приятелче пристигна подобен комплект от Ибей. Няма такъв ментак, не е истина! Беше от порядъка на 400-450 лв., но частите вътре изглеждаха като от час по трудово обучение. В Ибея е пълно с боклуци, не се доверявайте, че пише .de или co.uk.
      Ех Ганьо, Ганьо.........Не всичко на тоя свят е далавера и ментак. Хората по света работят, не търсят далаверката и как да те прекарат. Тоя продавач се намира в Германия - виж му адреса, направил е над 33000 продажби и има 99.9% положителна оценка (само 6 недоволни). Ако трябва да се доверя на този германец и на официален вносител в Бг познайте от къде ще си взема частите. Има и опция за връщане на часта ако не ти хареса. Пазарувам от Ибей от как са пуснали доставка до Бг и до сега няма нито един случай да поръчам нещо и то да не е както го описват. Относно цените в БГ.........просто не ми се коментира. Надценката е над 1000% Пример - една водолазна зарядна станция за високо налягане от Англия+доставка до БГ е 30лв, тук се продава точно за 250лв. Тач скрин за смартфон - 50 лв, тук е 250-300.Свещи за Алфичката от англия 162лв с доставката - всички знаето колко са тука. Примери мога да ви давам до утре
      Last edited by Alamo; d.m.y г., 09:22.
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

аз да кажа че от MOOG,съм крайно недоволен поне от горните носачи!едната бройка до колкото помня варираше от около 130 до 160 лв и какво,единият носач изкара около 10 000км другият на 5000км подмених гаранционно и отново същата боза след около 6000км отиде и той,и за какво съм плащал за оня дето ....!!!сега съм с полеоританови тампони на горните носачи,подменени от един сервиз в Ст.Загора не назовавам имена за да не правя реклама,и съм в пъти подоволен!!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Мое мнение е, че вс части са хубави ако са истински!
          Относно ebay, порачвайте, само да не е носачи от английското, имам доста познати изгоряха, един не си купи читав носач от там! За немското бих склонил да се доверя !
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

На 2.5 съм с долни носачи от англ и-бей, вече са на 25к, шарнирите им са бетон, тампоните така или иначе още преди да заминат ги смених с тия "по - твърдичките" - явно и там нещата са на късмет, но чесно казано не очаквах тия шарнири да траят толкоз.......не помня каква марка бяха, 180 лв ми излязоха до БГ двата носача.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз с някаква уж отстъпка, взех TRW, 2 горни и 2 долни носача... за около 650лв.
              За 15000км,за момента да чукам на д'рво... нямам проблем.
              Като се чудих, всеки каза TRW и аз да не чуя нещо....

Comment

Working...
              X